Üks lahe video minu ja mu tütre kokkamisest! 09. sept

Mulle meenus midagi vahvat, kui hakkasin planeerima Meelte kooli projekti läbiviimist Võru linna lasteaedadesse ja koolidesse!
2019-2020 aastal oli Eesti Toitumisnõustajate Ühendusel esimene Meelte kooli pilootprojekt. Mina olin Meelte kooli tundide juhendajaks koos Eva-Liisaga Väike Päike lasteaias Viimsis. Oli imeline kogemus nende viimase lasteaia aasta juntsudega koos veeta need 20-nädalat! Aga vahepeale tuli viirus ja me ei saanud tunde teha lasteaias ning, et lapsedmeid ei unustaks, siis tegin kodunt neile kokkamise videosid. Täna mulle need videod meenusidki ja leidsingi need üles internetist. Jagan ühte neist ka teiega.

Kellel rohkem huvi, siis neid videosid on kokku 3, kus me siis mu tütrega koos kokkame
Üks neist on siis siin vaatamiseks: https://fb.watch/fpjmne6B96/

Kommentaarid puuduvad

Lisa kommentaar

Email again: