Teetatervenduse meetod ja PRAKTIKA 03. sept

Olen valinud käia teed, mis (vähemalt osaliselt) puudutab vaimset maailma. Seda silmale alati mitte nähtavat maailma, kus mõistus ei saa alati aru, kuidas asjad toimivad ja ei aktsepteeri seda, et alati ei pea olema kõik seletatav ja ratsionaalne. Mulle meeldivad erinevad lähenemised inimesele, tervisele ja mulle väga inspireeriv on see, et KÕIK ON VÕIMALIK. Alati! Ma siiralt usun seda!
Aastal aega tagasi võtsin esimese teetatervenduse koolituse. Praktiseerisin. Päris mitu kuud. Aga sealsest koolitusest ei saanud nii inspireeritud, et oleksin kasutama jäänud. Vahele tuli ka teadmine, et mul on tahtmine omandada Method Raie 8-kuulise koolituse teadmised. See kursus puudutas samuti, nagu teeatervenduski, neid kõrgemaid osi, ehk siis suhestumist oma enda hinge ja vaimuga ning oma Jumaliku väe avastamist. Oli vägev teekond, ma avastasin endas selle ajaga nii palju. Ma muutusin, palju!
Juba eelmisel aastal teadsin, et osalen uuesti teetatervenduse koolitustel, kui Amaryllis neid peaks läbi viima. Mul lihtsalt tekkis see sügav teadmine. Ja nii ka läks!
Nüüd, olles osalenud juba kahel Amaryllise korraldatud teetatervendamise koolitusel - teetatervendamine algajatele (mida siis kordasin) ning teetatervendamine edasijõudnutele - tunnen, et olen valmis seda ka teiega praktiseerima! Enda peal praktiseerin igapäevaselt. Olen ka palju "ohooo" ja "vau" efekte saanud. Kõiki oma elulisi väljakutseid pole küll veel lahendanud. Olen aus. Aga ma siiralt usun, et need on lahendatavad ja töö selles suunas käib mul endaga iga päev.

Kuna ma igapäevaselt endaga töötan, siis tahan seda jagada ka Sinuga, kellel Sul on huvi teetatervendamistehnikaga loomise, programmide (uskumuste) muutmise vastu. See on kui teraapiasessioon, mis siis on natu-natukene teistsugune, natukene maagilisem.
Olen alles uus selles vallas, seega tunnen, et hetkel soovin pakkuda Sulle soodushinda.
Oled väga oodatud minuga teetatervendust praktiseerima ning oma elus muutusi looma!
Pakun Sulle tunniajast seanssi, mille hinnaks on 30 eurot. Vastu võtan Sind kas mugavalt veebivahendusel skypes või messengeri kõnes või siis oled oodatud minuga individuaalselt kohtuma Võru linna.
Kohtumiseni!

www.sidrunmeliss.ee
FB-s: Sidrunmeliss
Instagrammis: Sidrunmeliss

Kommentaarid puuduvad

Lisa kommentaar

Email again: