Maagia meie igapäeva elus 10. aug

Meie aias kasvab pärn. Ilus ja suur. Väga vana. Kahjuks eelmisel aastal tal polnud eriti õisi küljes, sel aastal aga midagi kaugelt nägin, et on tulemas. Pärnaõite lõhna tunnen mina kaugelt ära! Mulle on see kui kallistus, paitus, hellus. Aga meie pärnal õite lõhna ei tundnud. Läksin siis üleeile vaatama, et kas tal siis pole veel õied avanenud, mis ju ometi nüüd peaksid küll olema juba olemas... Ja nägin, et õied on olemas, aga need on juba ära õitsenud. Ilma ühegi minu ninna tuleva lõhnata... Ma olin nii kurb! Seisin siis pärna juures ja rääkisin temaga, ütlesin, et miks ta siis mind ei kutsunud... Nii mõnus ja soe energia on pärnal, selle vastus seistes on seda väga hästi tunda. Ja ta lihtsalt toetas mind...ei vastanud, et miks ta mind ei kutsunud...
Aga siis, päev hiljem, eile, koeraga jalutama minnes tundsin naabrite aia juures imehead ja selget pärnaõie mesist lõhna!
Otsisin ja leidsingi ühe pärnapuu, kes oli imeilusates õites ja justnagu ootaks mind neid korjama! Neid õisi oli seal palju, ja täiesti värsked, üldsegi mitte üleõitsenud! Imeline!

Ma ei tea, kas info saatjaks oli minu hoovi pärnapuu või rääkis ta teiste pärnadega, et ma leiaksid just selle pärnapuu, kes veel värskelt avanenud õitest on! Igaljuhul olen nii tänulik ning tean siiralt, et on olemas veel selline maailm, mida meie oma silmaga ei näe - selleks on energiamaailm, kus toimubki maagia, iga päev!
Me kõik kogeme ja avastame maagiat (loe: kui uusi imelisi võimalusi) iga päev, iseasi, kas ja kuidas me seda näeme!

Maagilist päeva meile kõigile!


Kommentaarid puuduvad

Lisa kommentaar

Email again: